Pontes – prva generacija polaznika

Dramski studio Pontes napokon kreće s radom i upisuje svoju prvu generaciju polaznika koji će pohađati dramsku radionicu u novoj školskoj/akademskoj godini! Upisi traju do kraja rujna, a program kreće 1. listopada, odnosno prema rasporedu u prvom tjednu 10. mjeseca. Radionice će se održavati radnim danom u popodnevnim i večernjim terminima, a povremeno i subotom u jutarnjim satima. Dramski studio otvara svoja vrata djeci predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, ali i odraslima.

Okupili smo različite kazališne umjetnice i umjetnike iz Hrvatske i inozemstva te pripremili bogat program za sezonu 2023/2024! Učit ćemo surađivati s drugima, poboljšavati fizičku koordinaciju, vježbati glas, govor, scenski pokret, razvijati maštu, suosjećanje, samopoštovanje, samodisciplinu i kritičko mišljenje. Osim redovnog dramskog programa i rada na godišnjem kazališnom projektu, provodit ćemo i različite dodatne edukacije: u području dramskog pisma, glazbe, radio drame, scenografije i kostimografije.

Godinu ćemo završiti završnom kazališnom produkcijom čija je premijera planirana za početak svibnja, ali ćemo i tijekom godine imati prilike nastupati i vježbati nastup pred publikom. U studenom počinje i ciklus gostujućih radionica i predavanja, a koje će polaznici dramskog studija imati priliku pohađati. Sve zainteresirane molimo da ispune upisnicu, a mi ćemo se javiti povratno u najkraćem roku!

Share:

Facebook
LinkedIn
Email

Prijava na newsletter

Sve informacije i novosti o našem radu!