Krenuli smo!

Vežite se, polijećemo! Upisi u naš dramski studio traju još nekoliko dana! Četiri grupe polaznika već su krenule s radom, a na vidiku je i peta! Ali bez brige, još nam se uvijek možete pridružiti. No zadnji je čas! Tko nam se još može pridružiti? Iako je u planu uskoro pokrenuti i skupinu za odrasle, zasad su otvoreni samo upisi za djecu i mlade! Redovni termin srednjoškolske skupine u kojoj još uvijek ima mjesta jest srijedom od 20 do 21:30, a mlađi osnovnoškolski uzrast (od 8 do 10 godina) dramsku radionicu ima četvrtkom od 17 do 18:30.

Dramski studio Pontes otvara svoja vrata djeci predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, ali i odraslima. Okupili smo različite kazališne umjetnice i umjetnike iz Hrvatske i inozemstva te pripremili bogat program za sezonu 2023/2024! Učit ćemo surađivati s drugima, poboljšavati fizičku koordinaciju, vježbati glas, govor, scenski pokret, razvijati maštu, suosjećanje, samopoštovanje, samodisciplinu i kritičko mišljenje.

Iduća tri petka petka: 28. rujna, 6. i 13. listopada, od 17 do 19 sati otvaramo svoja vrata svima koji se još nisu upisali ili samo žele otkriti više o programima za djecu i odrasle. Sve zainteresirane molimo da ispune upisnicu, a mi ćemo vam se javiti povratno u najkraćem roku!

Share:

Facebook
LinkedIn
Email

Prijava na newsletter

Sve informacije i novosti o našem radu!