Nova suradnja, nova priča

I što nas sve čeka u božićnoj priči? Kakva sve čuda, kakva sve lica? I ako zaspimo i sklopimo oči, kad ih otvorimo što li će doći?“

Tjedan je najbolje započeti dobrim pričama! Jednu takvu – jako dobru priču uskoro ćemo vam ispričati. Naime, 28. studenog u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca Rijeka na repertoaru je jedna od najljepših božićnih priča svih vremena, jedan od najpoznatijih klasika engleske književnosti – „Božićna priča“ Charlesa Dickensa – a u toj priči i mi imamo privilegiju i radost sudjelovati! Da budemo precizniji, istoimenu predstavu režira redateljica Renata Carola Gatica, a glumačku podjelu čine glumice i glumci Hrvatske drame, te polaznice i polaznici našeg dramskog studija!

Probe kreću za koji dan i održavat će se u prostoru Delte (dramskog centra Riječkog kazališta) te u prostoru našeg dramskog studija. Nakon premijerne izvedbe, predstava će u prosincu igrati još desetak puta – što znači da će je pogledati više od 5.000 gledateljica i gledatelja! Ma nema pritiska, s nestrpljenjem odbrojavamo dane do premijere i veselimo se svakoj probi! Uskoro ćemo vam otkriti više informacija o projektu, a do tada – pratite naš mali dnevnik proba na društvenim mrežama… i naravno, očekujemo vas na nekoj od izvedbi!

Share:

Facebook
LinkedIn
Email

Prijava na newsletter

Sve informacije i novosti o našem radu!