Posljednji pozdrav staroj godini!

Kako sažeti 2023. godinu u nekoliko rečenica? Teško. U nekoliko fotografija? Još teže. Iako je naša priča započela sredinom godine, a punom parom krenula tek posljednja četiri mjeseca – 2023. godina za nas je godina (novog) početka – i kao takvu, zauvijek ćemo je pamtiti! Ipak, kraj je godine uvijek vrijeme rezimiranja i red je da i mi podvučemo crtu te izdvojimo najvažnije iz 2023. godine. Dramski studio Pontes u rujnu je krenuo s radom, a naši prvi upisi trajali su do sredine listopada! Okupili smo našu prvu generaciju – i upisali 50 polaznika! Pokrenuli smo pet dramskih skupina podijeljenih prema uzrastu od 10 do 18 godina. Dio polaznika sudjelovao je i u predstavi „Božićna priča“ u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca Rijeka – ukupno čak 16 izvedbi pred više od 8000 posjetiteljica i posjetitelja, a dio polaznika sudjelovao je u dramskom ciklusu kojeg smo proveli u suradnji s Francuskom alijansom Rijeka.

Održali smo i ciklus radionica u Centru za rehabilitaciju Rijeka uz podršku Primorsko-goranske županije, s kojime nastavljamo i u idućoj godini, a pripremili smo i nekoliko divnih novih programa o kojima ćemo vam uskoro pisati. Sve u svemu, bila je to divna, uzbudljiva, ponekad i izazovna, ali prije svega dobra i produktivna godina. A nova, 2024. godina u Pontesu? Ah, tko zna što nas sve čeka!

Svim našim polaznicima i njihovim roditeljima, svim našim suradnicima, prijateljima i onima koji će to tek postati – želimo sretnu i ispunjenu novu godinu! Nadamo se da nastavljate s nama i u novoj godini.

Share:

Facebook
LinkedIn
Email

Prijava na newsletter

Sve informacije i novosti o našem radu!