Početak godine uz nove upise!

„Pontes će biti prostor u kojemu će djeca i odrasli dobiti podršku, edukaciju, priliku da se izraze i stvaraju, da nešto nauče, da izgube neke svoje strahove, steknu prijateljstva….“

Kritikaz

Stigla nam je nova godina – a s novom godinom i tradicionalne novogodišnje rezolucije. Priča se da velika većina takvih rezolucija neslavno propadne, pa smo odlučili ne riskirati i ovog puta nećemo slagati preveliku listu želja i planova. Najveća novogodišnja želja i plan jest biti i dalje sigurno i kvalitetno mjesto za maštanje, stvaranje i povezivanje – djece, mladih i odraslih.

A kad smo već kod stvaranja, imamo i pokoju novost za podijeliti s vama! Do 20. siječnja traje drugi, siječanjski krug upisa. Pokrećemo dvije nove dramske skupine – seniorsku (65+) i studentsku. Također, u nekim se postojećim skupinama još uvijek može naći pokoje mjesto pa je ovo zadnja prilika da nam se pridružite u ovoj školskoj godini. Radionice se održavaju radnim danom u popodnevnim i večernjim terminima, a povremeno i subotom u jutarnjim satima.

Godinu ćemo završiti završnom kazališnom produkcijom čija je premijera planirana za kraj travnja, ali ćemo i tijekom godine imati prilike nastupati i vježbati nastup pred publikom. Sve zainteresirane molimo da ispune upisnicu, a mi ćemo se javiti povratno u najkraćem roku! Ako se ne javimo kroz nekoliko radnih dana, nazovite na 099 7540779 kako biste bili sigurni da je upisnica stigla do nas.

Share:

Facebook
LinkedIn
Email

Prijava na newsletter

Sve informacije i novosti o našem radu!